RÓLUNK

SÓBEL ANDRÁS
SOBEL ANDRÁS
Nemzetközi és ügynökségi kapcsolatok 
+3630 320 9257
andras@glix.hu
BEDI VIKTOR
BEDI VIKTOR
Értékesítés és ügyfélszolgálat
+3630 844 0761
viktor@glix.hu
HAJNAL PÉTER
HAJNAL PÉTER
Fotósok képviselete és fotó - videó gyártás
+3620 386 9269 

 

A fotók, képek megszállottjai vagyunk, már évtizedek óta ezzel foglalkozunk. Teljes körű, 360 fokos szolgáltatást nyújtunk, a fotó bármely területéről is legyen szó. Tudjuk, hogy a vizuális kommunikáció elengedhetetlen része mindennemű üzleti tevékenységnek, amely alapvetően befolyásolja az Önről vagy cégéről kialakult képet. Ezen közlési mód igényes kivitelezésében szeretnénk a segítségére lenni szolgáltatásainkkal:

Amennyiben jogtiszta illusztrációkra vagy sajtófotókra van szüksége rövid határidővel és kedvező áron, a GLIX AGENCY adatbázisában több millió kép és videó közül válogathat. Kiváló minőségű tartalmainkat a világ legnevesebb ügynökségeitől gyűjtöttük össze.

Ha saját, egyedi gyártásban gondolkodik, a stábot az adott feladatra leginkább alkalmas szakemberekből állítjuk össze, így Ön biztosan nem fog csalódni a végeredményben. Termék, rendezvény, management vagy egyéb fotózásról legyen is szó, lépjen velünk kapcsolatba a GLIX PRODUCTION oldalon, ahol további információkat is talál.

Nem találja a korábban gyártott anyagait, vagy belefullad a kezelhetetlen mennyiségű média tartalmaiba? Mi rendet teszünk, rendszerezzük és a felhasználói számára hozzáférhetővé teszzük képeit, fájljait, dokumentumait és egyéb média tartalmait a GLIX LIBRARY rendszerünk segítségével.

Mi hiszünk a személyes kapcsolattartásban, ezért bármelyik megoldásban is gondolkodik, kérjen tőlünk díjmentes személyes konzultációt és mi megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő, személyre szabott megoldást.