SZOLGÁLTATÁSOK

 

Képügynökség

Előre elkészített, professzionális minőségű  vizuális tartalmakat kínálunk a felhasználók igényeihez igazodó, könnyen használható online felületünkön. Képügynökségi oldalunkon több, mint 40 milló tartalomból választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt és vásárolhatja meg azonnal online fiezetéssel, vagy választhatja átutalásos fizetési módunkat is. Az oldal használatában és a legoprimálisabb konstrukciók kiválasztásában 24 órás magyarnyelvű ügyfélszolgálatunk áll a rendelkezésére. Személyre szabott megoldásokért és egyedi árazásért is forduhat hozzánk.

 

Fotó és videó gyártás

Cégének minden egyedi tartalom igényét kielégítő produkciós részlegünk több mint 100 fotóssal kapcsolatban álló, az egész országot lefedő alkotói hálózatának köszönhetően gyorsan és pontosan reagál a megkeresésekre. Vizuális szakembereink közül az adott megrendelésre szakosodott kollégánkat delegáljuk a feladatra. Professzionális szolgáltatásunk magában foglalja a vizuális tanácsadást, amivel szakembereink feledhetetlenné és hasznossá teszik a céges fotózásokat.

 

Segítség a képkeresésben

Sokéves, a tartalom értékesítésben szerzett tapasztalatainkkal állunk rendelkezésére a megfelelő kép, grafika, videó kiválasztásában. Ha nem találja az oldalunkon álmai képét, mi segítünk. Kollégáink a hét minden napján 24 órában várják kéréseiket. Elég megadni a témát, a felhasználást és mi 24 órán belül komplett válogatást és akár további javaslatokat is küldünk. Sok partner ügynökségünk és az oldalra még fel nem került fotóval és mozgóképes anyaggal tudjuk bővíteni a látható kínálatot.

 

Archiválás és média menedzment

Vállalkozásának folyamatosan vásárolt és gyártott képi és egyéb jellegű tartalmai értéküket vesztik, ha nem kereshetőek, ha nem állnak azonnal az Ön és cége rendelkezésére. Erre jelent megoldást a GLIX Média menedzsment. Igény szerint építjük és telepítjük fel az Ön saját Aktív Archív rendszerét, amiben évekre visszamenőleg megtalálhatja képeit, videóit céges dokumentumait. A rendszer a fotóügynökségi oldalak elvén működik, a benne tárolt adatokról minden megtörtént aktivitást rögzít és kezel. Képi adatainak pontos és követhető tárolásával rengeteg időt és pénzt takaríthat meg, valamint cége presztizsét is növelheti.